Utbildningar

Utbildningar i digital marknadsföring

Kunskap föder framgång

Att kunskap föder framgång är inte bara ett väl använt talesätt – det är sant. Speciellt på Internet där innovation och utveckling är en av stöttepelarna och ett mått på framgång.

Oavsett om man är ett litet enmansföretag, en stor organisation eller en institution så är branschledande kunskap av största vikt om man vill fortsätta leda utvecklingen och inte falla i skymundan för kreativa konkurrenter.

Som ledande inom digital marknadsföring är vi därför stolta över att kunna erbjuda ett stort antal utbildningar och workshops som kan hjälpa våra kunder stärka förståelse och kompetens kring hur man lyckas med marknadsföring på Internet.

En utbildning eller workshop från ImperiaNet ger dig som kund möjligheten att utvecklas och de verktyg som krävs för att internt arbeta med marknadsföring på Internet och för att fatta effektiva affärsbeslut utifrån data istället för åsikter som leder till framgång.

Vi kan mer än gärna hjälpa till att skapa en utbildning eller workshop som passar just er, baserat på vilken kompetens som finns idag och vilka målen är efter genomförd utbildning.

Hör gärna av er idag för att diskutera vidare hur vi kan hjälpa er till den kunskapen ni behöver. Nedan är ett urval av de kurser som vi tagit fram.

Sökmotoroptimering

En webbplats som rankar högt i sökresultaten är viktigt för trafiken till din webbplats oavsett om du vill sälja eller informera. Med en utbildning i SEO från ImperiaNet så introducerar vi er till de viktigaste koncepten och verktygen för att ni skall nå framgång I sökresultaten.

Sökmotoroptimering för webbredaktörer

Vår utbildning för webbredaktörer lägger fokus på innehållet och inte teknik eller teori. Kursen är en introduktion till de koncept och verktyg rörande SEO som går att applicera på redaktörer, innehållsansvariga och andra som  arbetar med innehåll på en webbplats.

Sökmarknadsföring för företagsledningen

När Internet har blivit en oundviklig kanal att synas på för nästa samtliga företag oavsett branch och storlek så har den också blivit en fråga för företagsledning och VD. Vi kan erbjuda en utbildningar som ger företagsledare och VD djuplodande insikt i alla aspekter, från SEO till Analays, som krävs för effektiv digital marknadsföring med resultat – i ett marknadsperspektiv.

Google Analytics

Insikt och förståelse för hur dina besöker når, agerar på och slutligen lämnar er webbplats är av stor vikt för hur framgångsrik en satsning på en internetkampanj skall bli. Vi erbjuder utbildningar för det ledande analysverktyget Google Analytics, Google Analtyics är ett kostnadsfritt program som alla har möjlighet att nyttja.

Sökordsannonsering (PPC)

Med hjälp av sökordaannonsering/sponsrade sökresultat så går det att snabbt och enkelt att nå tusentals personer som söker på Internet. Men lika lätt som det är att sjösätta en första kampanj, lika lätt är det spendera hela budgeten utan resultat. Vi utbildar er i de kompetenser som krävs för en framgångsrik kampanj.

Konverteringsoptimering

En knapp som är missvisande, en rubrik med fel budskap eller en varukorg som är förvirrande. Alla dessa punkter kan vara direkt avgörande för hur många besökare till en webbplats som fullföljer det utsatta affärsmålet. Vi kan utbilda er I hur ni kan utforma er webbplats för högsta affärsvärde.

Rykteshantering

Felaktiga påståenden från konkurrenter eller missnöjda kunder i sökresultaten för viktiga sökord kan vara förödande för ett företag, organisation eller institution. Vi kan utbilda er I hur ni skall agera för att skjuta undan, städa efter och undvika dessa typer av resultat i sökresultaten.

Anpassade kurser

För organisationer med stark närvaro på Internet som vill ta ett helhetsgrepp om sin internetmarknadsföring och alla dess facetter så kan vi erbjuda skräddarsydda och anpassade kurser med precis det innehållet och den nivån ni önskar.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.