Länkstrategi

Länkstrategi

Vad skall jag med länkar till?

Sökmotorer av idag beräknar en webbplats popularitet genom dess inkommande länkar (s.k. inlänkar), vilket avgör hur bra sajten placerar sig i organiska sökresultat.

En transparent och bestående investering!

Det sätt vi föredrar att arbeta med länkar på skiljer sig en hel del ifrån hur många andra i branschen gör. Vi erbjuder er möjlighet att anlita oss för att bygga långsiktigt bestående länkar till er webbplats, i motsats till det vanligaste förfarandet där man hyr länkarna ifrån sin SEO-leverantör. Det innebär att resultatet vi bygger upp åt er inte försvinner om arbetet avstannar.

Vi visar även upp exakt varifrån ni har fått länkarna, så att ni kan se arbetet utvecklas och verifiera vår leverans. De olika metoder vi kan erbjuda för att bygga långsiktigt bestående länkkraft har alla sina för- och nackdelar, därför är det viktigt att en insats föranleds av noggranna analyser och diskussioner med er som kund för att hitta rätt metoder att arbeta med. Vi arbetar alltid utifrån kundens bransch och nisch, och levererar länkar som är så relevanta och starka som möjligt. Några av de metoder vi kan erbjuda är:

Artikelmarknadsföring, vilket innebär publicering av artiklar inom ert ämne på webbplatser i syfte att få in länkar till er webbplats

Länkkataloger, vilket handlar om att se till att er webbplats finns listad på så många bra länkkataloger som möjligt på nätet

Bloggkommentarer, bör användas med försiktighet och först efter en riskbedömning

Forumprofiler och foruminlägg, även detta en metod som har flera uppenbara nackdelar, precis som med bloggkommentarer är detta något vi i många fall avråder – men som i vissa fall kan ha en önskvärd effekt (men som måste vägas mot risk)

Social bookmarking, en riskfri metod, som kan ge många – men inte så starka länkar

Analys av konkurrenters länkar, en metod som kan ge riktigt bra resultat, det handlar om att se till att finnas med där dina konkurrenter redan finns

Gästblogga/bloggmarknadsföring/bloggtävlingar, metoder som kan ge riktigt bra resultat inom vissa branscher

Länkförfrågningar/länkbyten, det handlar om att sälja in/föreslå för hemsidesägare att länka till er – fungerar bra i vissa branscher

Framtagande av innehåll för spridning, det kan röra sig om att producera e-böcker, filmer, datorprogram eller bilder för att distribuera i syfte att få med länkar till kreatören – fungerar bra i vissa branscher

Hos oss betalar våra kunder för den tid vi arbetar med projektet, och precis så länge ni själva vill – inga långa krångliga avtal.

Hur kommer vi igång?

Innan vi levererar vår tjänst inlänkar rekommenderar vi att vi först gör en analys i syfte att identifiera hur vi på bästa sätt bör arbeta för att nå er målsättning.

Vi har inga paketpriser, vi gör alltid en unik bedömning för varje ny kund där vi tittar på konkurrensen på de av oss – i samråd med kunden – utvalda sökorden och kan sedan ge en rekommendation på projektomfattning. Vid varje månadsskifte rapporterar vi de länkar vi byggt under föregående månad och går igenom resultatet som det har gett och ser över hur vi skall fortsätta arbetet.

Alla de länkar som hänvisar till Er hemsida placeras på externa resurser bara med lov av deras ägare. Vi använder inte Black Hat SEO -hjälpmedel, såsom exempelvis att placera osynlig text på de sidor som ska positioneras, att delta i länkbytesscheman o. dyl.

Kontakta oss så berättar vi mer!