Om oss

En marknadsföringsbyrå i tiden

Vi hjälper företag och organisationer att öka försäljningen och nå verksamhetsmål genom effektiv digital marknadsföring online. För att kunna åstadkomma det så behövs lösningar som tillfredställer kunders behov och finnas i framkanten av tekniken och utvecklingen av den digitala branschen.

Man måste givetvis ha den tekniska kompetensen och verktygen men också en lyhördhet som gör att man kan sätta sig in i och förstå kundernas behov. Man måste ha kompetent personal som trivs med sina arbetsuppgifter och brinner för jobbet. Ett system som dokumenterar och säkerställer kundkrav och leveranser samt förmåga att se vad som ligger i tiden och vad som krävs i framtiden.

På ImperiaNet vågar vi påstå att vi kommit väldigt långt men jobbar givetvis hela tiden med att utveckla och förbättra oss inom alla dessa områden.

Sökmotoroptimering

Sökordsannonsering

Sociala medier

Konvertering

Mobil Marknadsföring

Rykteshantering

Konkurrentanalys

Vi erbjuder alla våra kunder:

Total Transparens

Vi rapporterar allt vi gör. Detta ger er en ökad förståelse för vad som ger resultat, vad vi gör för er och varför. Det gör även att ni kan lära av oss.

Långsiktiga och mätbara resultat

För att vi ska kunna mäta effekten av din investering använder vi verktyg som Google Analytics för att mäta trafik, försäljning och aktiviteter online. På så vis kan vi direkt följa den effekt vårt arbete ger. Våra experter analyserar rapporterna och föreslår nya återgärder för att nå de långsiktiga målen samt nya högt ställda mål.

Kostnadseffektivitet

Alla talar om kostnadseffektivitet, men vad betyder det i just den här branschen och i just ditt fall? Kostnadseffektivitet är ett mått på hur mycket resurser som krävs för att nå ett visst mål. Genom att utgå från noggranna analyser, föreslå de effektivaste sätten att nå målen och engagera oss i din framgång – vi är helt enkelt intresserade av er ROI för att se till ert bästa.

Totalt engagemang 

Framgång kräver totalt engagemang. Om inte våra kunder når framgång, gör inte vi det heller. Punkt slut. Därför är det noga vilka företag vi väljer att jobba med. Det gäller att vi kan lita på varandra. Och förhoppningsvis göra vardagen en aning skönare.

Ingen bidningstid

Att låsa in kunder i långa avtal får andra företag göra. Vår filosofi är att den bästa vinner. Genom att ständigt vara aktiv och visa vinnarskalle kan vi hjälpa våra kunder nå längre. Vi vet att det är livsfarligt att ta en kund för givet – precis som i vilket förhållande som helst.

 

ImperiaNet AB
Årstaängsvägen 17
117 43 Stockholm
Mail: info@imperianet.com
Karta